Managed WordPress hosting

Odaberi paket koji odgovara tvojim potrebama:

Starter

1 WordPress sajt
$15 /mesečno

Advanced

3 WordPress sajta
$35 /mesečno

Premium

5 WordPress sajtova

$45 /mesečno

Svi paketi uključuju:

Klijenti o nama

Review Widget
Boško Bojičić  

"Na home page-u piše: "Hosting koji brine o svim vašim sajtovima 24/7. Podrška koja diše, sa druge strane." - i bukvalno i jeste tako. Svaka čast, brzi odgovori i maksimalna angažovanost."

Vujadin Zogović  

"Vrlo profesionalan tim ljudi koji stoji iza ove kompanije. Počeli smo da ih koristimo pre nekih 2 meseca, brzina reagovanja, odgovaranje na poruke, kao i samo posvećivanje klijentu, daje osećaj da nismo samo jedna brojka u moru korisnika. Ukliko želite da imate jednu brigu manje i da se posvetite vasem poslu, oni su pravi izbor za vas, bez obzira gde se nalazite."

Džemaludin Paučinac  

"Veoma profesionalan i ažuran tim. Meni su u više navrata pomogli vezano za hosting problemčiće. Ja sam čak dobio i dodatne savete koji su mi značili u daljem radu. Obavezno koristite njihov live-chat jer možete dobiti razne pomoći u radu. Koristim i svakako preporučujem Manahost, a posebno onima koji se bave e-comercom na WordPress platformi."

Marko Cvetanović  

"Hostujem preko 30 sajtova na Manahost. Odlična brzina učitavanja. Svi klijenti su zadovoljni. Preporučujem!"

Ivan Bubanović  

"Najbolji hosting koji sam do sada imao. Ažuran i profesionalan tim koji je samo "šlag na tortu" na već pouzdan i brz hosting. Sve preporuke!"

  Odaberi paket koji odgovara tvojim potrebama:

  Starter

  1 WordPress sajt
  $15 /mesečno

  Advanced

  3 WordPress sajta
  $35 /mesečno

  Premium

  5 WordPress sajtova

  $45 /mesečno

  Česta pitanja i odgovori

  Najkraći odgovor je: nijedan. Mi ne pružamo tradiocionalni hosting koji nudi većina hosting provajdera u Srbiji, već se naša infrastruktura zasniva na posebnoj platformi optimizovanoj za hosting isključivo WordPress sajtova. Pored toga, naša usluga je 100% managed, što znači da naša tehnička podrška sve radi za vas – monitoring vaših sajtova, podešavanje servisa, migraciju sajtova, dodavanje domena/poddomena, instalaciju SSL sertifikata, podešavanje backup-a i slično. Dovoljno je da nas u bilo kom trenutku kontaktirate putem tiketa, live chat-a ili telefonom.

  Ne postoji nikakav obavezujući ugovor izmedju Manahost-a (SiteonWP LLC) i klijenata u smislu obaveznog korišćenja naših usluga. Minimalni period zakupa usluge hostinga je mesec dana. Ukoliko usluge zakupite na period od jedne godine, dobijate dva meseca hostinga besplatno. Ukoliko usluge zakupite na period od tri godine, plaćate dve godine, a treću godinu hostinga dobijate besplatno.

  Mi ne merimo broj poseta na vašim sajtovima/nalozima. Možete imati neograničen broj poseta, a to sve zavisi od veličine sajta, optimizacije i raspoloživih serverskih resursa u datom trenutku.

  Da, kod nas možete registrovati bilo koji internacionalni ili domaći domen. Što se tiče transfera domena, za sada je moguć samo transfer internacionalnih domena.

  Uplata se vrši online (sa vašeg klijenstkog naloga) platnim karticama, a transakcije se obavljaju putem Stripe sistema naplate. Transakcije se obavljaju u dolarima.

  Celokupan iznos vraćamo u prvih 30 dana od datuma uplate i aktivacije usluge. Ukoliko se iz bilo kojih razloga odlučite na ovaj korak, bićemo zahvalni na bilo kakvim informacijama u vezi naših usluga koje su doprinele vašoj odluci, a u cilju poboljšanja i unapredjenja istih.

  Imate još pitanja?