Manahost platforma

Naša infrastruktura je osmišljena da bi pružila maksimalne moguće performanse kada je WordPress u pitanju. U samu infrastrukturu su ugradjene napredne funkcije za bezbednost, stabilnost, brzinu i dostupnost.

Brzina i pouzdanost

Osnovu infrastrukture čine Ubuntu 18.04., PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3, 7.4), Nginx, PerconaDB, Redis i FastCGI cache, kako bi osigurali brzo učitavanje stranica sajta. Svi servisi su posebno konfigurisani kako bi medjusobno komunicirali na najoptimalniji način.

Izgradjeno na globalnim platformama

Naša podrška je vaš control panel

Za razliku od tradicionalnih cPanel/Plesk deljenih hostinga, kao i drugih “managed” usluga, mi vas nećemo gušiti raznim control panelima. Suprotno tome, naša ekipa tehničke podrške sve radi za vas – od instaliranja WordPress-a, migracije, izmene DNS-a, kreiranja mail adrese i slično. Potrebno je samo da nas kontaktirate – uvek ćete imati nekog sa druge strane, u realnom vremenu.

Bezbednost

Implementirali smo aktivne i pasivne mere zaštite u cilju sprečavanja mogućih problema. Kontinuiran monitoring infrastrukture i sajtova, DDoS zaštita, SSL sertifikati, automatski S3 backup. Vaš sajt je bezbedan i nadgleda se 24/7.
  • Automatski update WordPress-a
  • Uptime monitoring sajta na 60 sek.
  • Automatski S3 backup sa retencijom od 30 dana
  • Besplatni Let's EncryptTM SSL sertifikati
  • Izolacija procesa i fajlova svakog sajta
  • Premium StackPathTM WAF
  • Malware i Layer 7 DDoS zaštita
  • 6G Website Firewall

Transakcioni mailovi

Kako bi smo obezbedili sigurnu dostavu sistemskih mailova sa klijentskih sajtova, a u isto vreme izbegli zloupotrebe, blokirali smo SMTP port 25 na celokupnoj infrastrukturi. U isto vreme smo obezbedili preusmeravanje svih mailova sa klijentskih sajtova (sistemski mailovi, resetovanje lozinke, obaveštenja, kontakt forme i td.) preko MailGun i SendGrid servisa.

15 globalnih lokacija

Bez obzira gde se nalazite, možete odabrati lokaciju najbližu vama ili vašim klijentima.